Astrologė Angela Pearl perspėjo, kad 2022-ųjų birželio 23-iosios rytą daugeliui zodiako ženklų prireiks daug kantrybės. Įvykiai vystysis ne taip greitai, k
2022 m. birželio 23 d. Angelos Pearl horoskopas: šią dieną neturėtumėte prarasti širdies

2022 m. birželio 23 d. Angelos Pearl horoskopas: šią dieną neturėtumėte prarasti širdies

Astrologė Angela Pearl perspėjo, kad 2022-ųjų birželio 23-iosios rytą daugeliui zodiako ženklų prireiks daug kantrybės. Įvykiai vystysis ne taip greitai, kaip norėtume, o tai erzins. Geriau dabar nepriimti sprendimų. Tačiau antroji dienos pusė žada būti turtingesnė nei pirmoji.

Angela Pearl patarė į dalykus žiūrėti realistiškai

Avinas (kovo 21 – balandžio 19 d.)

Avinams nebus lengva pažvelgti į aplinkinius tikromis akimis. Tačiau suklysti nesunku. Verta įsiklausyti į kitus ir savo sveiką protą, kuris pasakys, ko nedaryti. Priešingu atveju jums tiesiog teks gailėtis. Taip pat tikėtini kai kurių žmonių konfliktai ir kritika.

Jautis (balandžio 20 d.–gegužės 20 d.)

Ryte teks labai nervintis. Šį kartą bus gana sunku. Tačiau teigiamų tendencijų įtaka pradės augti labai sparčiai. O po pietų Jaučio galvoje netikėtai kils daug įdomių idėjų. O vakare verta surengti romantiką antrajai pusei.

Dvyniai (gegužės 22–birželio 21 d.)

Dvynių laukia gana rami diena, be ypatingų incidentų. Galite gerai pailsėti ir atsipalaiduoti. Tačiau kol kas rimtus klausimus reikėtų atidėti sėkmingesniam laikotarpiui. Vakare galite pasižiūrėti keletą video pamokų, klausytis paskaitų, kurios bus tik į naudą.

Vėžys (birželio 22 d.–liepos 22 d.)

Vėžiai ryte linkę viską priimti pernelyg asmeniškai. Kas tai yra smulkmenos, į kurias visai nereikia kreipti dėmesio. Jie taip pat atitrauks dėmesį nuo svarbių dalykų. Su kitais neatmetama kai kurie nesusipratimai. Ir neverta sudaryti sandorių ir net leisti pinigų. Pasivaikščiojimas gryname ore gali atgauti jėgas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tamaros Globos horoskopas 2022 m. birželio 23 d.: puiki diena kūrybai

Angela Pearl pataria mintimis grąžinti į praeitį ir viską išanalizuoti

Liūtas (liepos 23 d. – rugpjūčio 22 d.)

Liūtams šią dieną bus daug lengviau nei įprastai išspręsti esamas problemas. Prieš kitus bus galima gauti labai svarbios informacijos ir sumaniai ją panaudoti savo tikslams. Taip bus galima pasiekti tam tikrų rezultatų, kurių daugelis pavydės. Norėdami jus nudžiuginti, paskambinkite draugams ir eikite kartu pasivaikščioti.

Mergelė (rugpjūčio 23 d. – rugsėjo 22 d.)

Mergelės turėtų praleisti dieną su artimiausiais ir brangiausiais žmonėmis. Taip bus galima aptarti ateities planus, išsikelti bendrus tikslus. Seni pažįstami staiga gali priminti apie save. Bendravimas su jais jus pradžiugins ir nudžiugins. Gali atsirasti tam tikrų išlaidų, o smulkūs pirkiniai visai nepasiseks.

Svarstyklės (rugsėjo 23 d. – spalio 22 d.)

Svarstyklėms labai rekomenduojama bent mintyse grįžti prie praeityje vykusių įvykių. Faktas yra tas, kad tokiu būdu bus galima išanalizuoti savo klaidas. Kai kurie kivirčai gali kilti su mylimu žmogumi. Čia svarbu stengtis rasti kompromisą ir išlyginti kampus, kad visiškai nenutrūktų santykiai.

Skorpionas (spalio 23 – lapkričio 21 d.)

Visiškai įmanoma susitvarkyti su finansiniais klausimais ir juos visiškai, kuo greičiau išspręsti. Faktas yra tas, kad šis laikotarpis bus labai sėkmingas. Skorpionai galės susirasti sau naują pajamų šaltinį. Ir kelionės vyksta labai gerai. O asmeniniuose santykiuose galite pasikliauti intuicija.

Angela Pearl patarė apsipirkti

Šaulys (lapkričio 22 d. – gruodžio 21 d.)

Šauliai šią dieną skatinami daugiau bendrauti su kitais, šios taktikos dėka galėsite rasti sau naujų sąjungininkų ir pagalbininkų. Gali būti laimingų atsitiktinumų, kurie leis pasiekti tikslus. O vakare rekomenduojama susitvarkyti apsipirkimą patiems, įsigyti naujų daiktų.

Ožiaragis (gruodžio 22 d. – sausio 19 d.)

Ryte Ožiaragiams geriau tiesiog atsipalaiduoti, o ne spręsti reikalus ir darbus. Dėl neatidumo galima praleisti kai kurias smulkmenas. Tai kupina didelių klaidų. O bandymai šią dieną pagerinti finansinę padėtį nieko neprives.

Vandenis (sausio 20 d. – vasario 18 d.)

Vandeniams dienos metu teks spręsti savo ir kitų problemas. Tačiau ši aplinkybė nuotaikai niekaip nepaveiks. Vandeniai netgi mielai kam nors padės. Tačiau dabar neskubėkite įgyvendinti kai kurių savo svajonių ir norų. Dalis pažįstamų grąžins senas skolas.

Žuvys (vasario 19 d. – kovo 20 d.)

Dienos pradžia bus gana įdomi, o Žuvys turės naujų idėjų. Santykiai, kurie anksčiau buvo draugiški, staiga virs romantiškais. O antroji dienos pusė bus labiau varginanti. Vienu metu turėsite išspręsti daugybę problemų.

265
859 Pasidalino
avatar
Gracius Janušaitis
Astrologijos patarimai visuomet atrodo migloti, tačiau kai kurie žmonės juos vertina kaip naudingą įspėjimą.
Naujausias
app-banner
Website logo
Sveikauk
  • Be reklamų
  • Pritaikyta tau
  • Visiškai nemokama
sveikauk ios aplikacijasveikauk android aplikacija