2022 m. jaunatis – viena tinkamiausių dienų magijai, kai galima atlikti įvairius ritualus. Mėnulis šiuo metu turi ypatingą galią, kurios dėka galite pritra
2022 m. birželio 29 d. jaunaties bruožas: kaip pritraukti laimę ir sėkmę į namus

2022 m. birželio 29 d. jaunaties bruožas: kaip pritraukti laimę ir sėkmę į namus

2022 m. jaunatis – viena tinkamiausių dienų magijai, kai galima atlikti įvairius ritualus. Mėnulis šiuo metu turi ypatingą galią, kurios dėka galite pritraukti sėkmę, sėkmę ir laimę. 2022 metų birželio 29 dieną prasideda ypatingas jaunaties ciklas. Tai gali turėti įtakos likimui ir sėkmei.

Jaunaties įtaka žmogaus likimui 2022 m. birželio 29 d

Mėnulis senais laikais buvo magijos meistras. Jos dėka buvo atliekami įvairūs ritualai, galintys paveikti likimą ir žmogaus sėkmę. Stebuklingiems ritualams, sąmokslams ir meilės burtams patariama atkreipti dėmesį į mėnulio ritmus.

Kiekviena mėnulio fazė turi tiesioginės įtakos žmogaus gyvenimui, žmogaus energijai. Jie skirtingai veikia žmogaus emocijas, maitina ir įkrauna magiška galia.

nuotrauka
nuotrauka

Ypatingą dėmesį patariama atkreipti į jaunatį. Būtent šis laikotarpis teigiamai veikia emocijas, suteikia energijos mėnuliui. Kiekvienas ciklas yra ypatingas. Jie gali pritraukti sėkmės ir laimės. Tačiau būtina teisingai kreiptis į naktinį šviestuvą, kad namuose visada viešpatautų sėkmė ir teigiama energija.

Jei teisingai sudarysite stebuklingą kalendorių per jaunatį 2022 m. birželio 29 d., į savo gyvenimą galite pritraukti pinigų, sėkmės ir laimės. Ypatingą dėmesį atkreipkite į saulėlydį. Būtent po to, kai dangaus kūnas pasislėpė už horizonto, patariama pradėti magiškas apeigas.

Kaip atlikti magiškas apeigas per jaunatį 2022 m. birželio 29 d

Energijai palankios birželio dienos yra: birželio 20, 21, 24, 26, 27 ir 30 d. Šiuo laikotarpiu Mėnulis turi unikalią galią, kuri pritraukia sėkmę, laimę ir teigiamas emocijas.

nuotrauka
nuotrauka

Atliekami ritualai turės neįprastą galią ir patrauklią energiją, kuri teigiamai paveiks sveikatą, sėkmę ir laimę.

Mėnulio garbei patariama kažko atsisakyti. Jei žmogus turi blogų įpročių, galite pabandyti jų atsikratyti. Tai turės įtakos ne tik ateičiai, bet ir sėkmei.

Galite atlikti ritualus, susijusius su šeima, vaikais, karjeros augimu ir klestėjimu. Kad į namus atneštų sėkmę, vakare patariama uždėti tris raudonos, geltonos ir žalios spalvos žvakes, jas uždegti ir perskaityti šiuos žodžius:

„Kol dega žvakė, aš pritraukiu į namus sėkmę, klestėjimą, meilę ir laimę. Kai tik jis užgęsta, mano namas nepraneša apie blogą orą.

Galite atlikti magišką apeigą su kristalu. Norėdami tai padaryti, naudokite su juo amuletus arba indus iš krištolo. Ant jos užlašinami keli vaško lašai nuo degančios žvakės ir sakoma:

„Tegul mėnulis padeda, atneša sėkmės“.

Žvakė užpūsta. Kristalas guli su vaško lašeliais savaitę. Tada galite pasislėpti nuo smalsių akių.

Prieš atliekant magiškas apeigas, viskas turi būti gerai apgalvota, kad mintys būtų teigiamos.TEMA:

996
696 Pasidalino
avatar
Mintija Lukšaitė
Visada įdomu sužinoti apie įvairias tradicijas ir tikėjimus, kaip natūralūs reiškiniai gali turėti įtakos mūsų gyvenimams. Nors mokslas paaiškina daugelį dalykų, kai kurie mėnulio mitai ir magija išlieka.
Naujausias
app-banner
Website logo
Sveikauk
  • Be reklamų
  • Pritaikyta tau
  • Visiškai nemokama
sveikauk ios aplikacijasveikauk android aplikacija