Marija ir Chris Jones-Elliot buvo be galo laimingi, kai sužinojo, jog laukiasi dvynukių mergaičių. Jie jau turėjo suaugusius sūnų ir dukrą, kurie taip pat
2012 m. Marija susilaukė dukros, o po 87 dienų pagimdė ir jos sesę dvynę. Kaip mergaitės atrodo šiandien?

2012 m. Marija susilaukė dukros, o po 87 dienų pagimdė ir jos sesę dvynę. Kaip mergaitės atrodo šiandien?

Marija ir Chris Jones-Elliot buvo be galo laimingi, kai sužinojo, jog laukiasi dvynukių mergaičių. Jie jau turėjo suaugusius sūnų ir dukrą, kurie taip pat laukė jaunesnių sesučių.

nuotrauka
nuotrauka

Pora iš anksto sugalvojo mergaičių vardus – Amy ir Katie. Dvynės turėjo gimti rugsėjį, tačiau viskas klostėsi ne taip, kaip iš pradžių buvo planuota. Marija dar gegužės pabaigoje pajuto, jog netrukus taps mama. T

uo metu buvo 24-ta nėštumo savaitė. Moteris nuvyko į artimiausią kliniką ir birželio 1 dieną pagimdė dukrą Amy.

nuotrauka
nuotrauka

Neišnešiota mergaitė gimė pakankamai sveika, nors jos svoris siekė vos 540 gramų. Tačiau Amy sesė neskubėjo pasirodyti šiame pasaulyje. Dėl mamos kūno ypatumų, ji ir toliau galėjo vystytis mamos pilve.

Katie gimė tik 2012 m. rugpjūčio 27-ą, praėjus 87 dienoms po sesės dvynės gimimo. Mergaitės svoris buvo 2550 gramų, o ūgis apie 44 centimetrai

nuotrauka
nuotrauka

Dvynės buvo išleistos į namus beveik tuo pačiu metu. Tuo metu Amy jau svėrė daugiau, tačiau buvo pastebimai mažesnė už savo sesę.

Beveik trijų mėnesių skirtumu gimusios mergaitės iš karto patraukė žurnalistų dėmesį. Jos taip pat pasiekė pasaulio rekordą, kuris buvo užfiksuotas Gineso rekordų knygoje.

nuotrauka
nuotrauka

Nepaisant to, kad Amy ir Katie yra dvynės, jos turi atskirus gimtadienius. Per kiekvieną jų mergaitės gauna dovanas ir sveikinimus.

Iki pirmojo gimtadienio Amy praktiškai pasivijo savo jaunesnę sesę. Išoriškai mergaitės yra labai panašios, tačiau jų charakteriai yra visiškai skirtingi.

nuotrauka
nuotrauka

Mergaitės šiandien

Šiuo metu dvynėms po aštuonis metus, tačiau birželį Amy ir vėl išsiverš į priekį. Mergaitės šiemet pradėjo eiti į antrą klasę, o moksluose joms sekasi puikiai.

nuotrauka
nuotrauka

Mergaičių vardai yra užrašyti ant kuprinių, kad klasiokams ir mokytojams būtų lengviau jas atskirti. Tačiau tėvai lengvai randa skirtumus tarp savo dvynukių, kurios gimė 87 dienų skirtumu.

447
604 Pasidalino
avatar
Eva Mulevičiūtė
Labai įkvepiantis ir stebuklingas atvejis, kai gyvenimas pateikia nenuspėjamų siurprizų.
Naujausias
app-banner
Website logo
Sveikauk
  • Be reklamų
  • Pritaikyta tau
  • Visiškai nemokama
sveikauk ios aplikacijasveikauk android aplikacija