Vasilisa Volodina neprarado savo populiarumo daugelį metų. Visi ją pažįsta kaip kvalifikuotą specialistę. Ji nepavargsta rašyti savo prognozes ir tuo džiau
2022 metų gegužės 13 dienos horoskope Vasilisa Volodina rekomenduoja zodiako ženklams pasirūpinti savo sveikata

2022 metų gegužės 13 dienos horoskope Vasilisa Volodina rekomenduoja zodiako ženklams pasirūpinti savo sveikata

Vasilisa Volodina neprarado savo populiarumo daugelį metų. Visi ją pažįsta kaip kvalifikuotą specialistę. Ji nepavargsta rašyti savo prognozes ir tuo džiaugiasi. 2022 metų gegužės 13 dienos horoskope ji ragina įsiklausyti į savo kūną. Jei jaučiate diskomfortą, turėtumėte kreiptis pagalbos į specialistus.

Kaip Avinas, Jautis ir Dvyniai jausis gegužės 13 d

Visą dieną astrologė pataria stebėti savo mitybą. Iš maisto būtina pašalinti visus kenksmingus produktus. Jie tik kenkia organizmui. Be to, šiuo laikotarpiu jis bus labai pažeidžiamas. Taip pat verta atsisakyti sunkaus fizinio darbo. Ėjimą į sporto salę reikia perkelti kitai dienai. Kuo daugiau Avinas pasirūpins savimi, tuo geriau jausis. Vėliau viskas išsispręs.

nuotrauka
nuotrauka

Šią dieną Jautis neturėtų būti aktyvus. Juk tai gali išprovokuoti stiprų nuovargį. Turite dirbti tiek, kiek galite. Tada sveikatos problemų nebus. Sportiniai pratimai yra draudžiami. Juos geriau pakeisti vakariniu pasivaikščiojimu gryname ore. Į kompaniją galite pasiimti draugą ar antrąją pusę. Tuomet pasivaikščiojimas tikrai suteiks teigiamų emocijų.

Svajones, kurias sapnavote šią dieną, būtinai reikia prisiminti. Galų gale, juose gali būti patarimų, kaip geriausiai praleisti dieną. Jei buvo planuojamas kraustymasis ar kelionės, turėtumėte būti pasirengę nenumatytoms aplinkybėms. Bet kokiu atveju turite išlikti ramūs. Juk nervinė būsena situaciją gali tik pabloginti. Kuo daugiau laiko Dvyniai praleis savo šeimos kompanijoje, tuo jie bus labiau nepažeidžiami.

TAIP PAT SKAITYKITE: Zodiako ženklai, kovojantys su išsiskyrimais

Ar Vėžys, Liūtas ir Mergelė turės sveikatos problemų gegužės 13 d

Šią dieną išlįs visos neigiamos mintys, kurias taip ilgai savyje kaupė Vėžiai. Todėl nervų priepuoliai nėra atmesti. Tačiau vėliau jie pajus tikrą palengvėjimą. Reikia atsiminti, kad neigiamų emocijų kaupimasis kenkia sveikatai. Verta dirbti vienam. Kiti žmonės tik trukdys Vėžiams jų siekiu padaryti viską. Nereikia ir apsisukti.

nuotrauka
nuotrauka

Bet kokiu atveju Liūtas turi vengti konfliktinių situacijų tiek darbe, tiek namuose. Priešingu atveju tai gali užsitęsti net kelis mėnesius. Taip pat nedalyvaukite kivirčuose kaip žiūrovas. Viskas gali vykti ne pagal planą. Todėl nenusiminkite. Ženklo atstovams tereikia sukaupti visas jėgas į kumštį ir prisitaikyti prie aplinkybių. Tai turi būti padaryta kuo greičiau.

Prieš pietus darbe viskas klostysis nelabai gerai. Darbščioms Mergelėms bus sunku prisitaikyti. Tačiau viskas pasikeis antroje pusėje. Todėl astrologė pataria visus dalykinius susitikimus, sutarčių pasirašymą ir pan., planuoti tik tokiam laikui. Jei įmanoma, galite net vėluoti darbe. Galų gale, Dev turės daugiau nei pakankamai energijos.

TAIP PAT SKAITYKITE: Zodiako ženklai, turintys ypatingų sugebėjimų

Gegužės 13-osios horoskopas Svarstyklėms, Skorpionui ir Šauliui

Svarstyklės

Bet kokiu atveju Svarstyklėms svarbu neskubėti. Bet koks skubėjimas prives juos prie tikros nesėkmės. Tai galioja ir darbo akimirkoms, ir namų ruošos darbams. Juk atėjus pavasariui žmonėms kyla daugiau rūpesčių. Jei Svarstyklės klausys, jos susitvarkys su viskuo, kas suplanuota. Tačiau nuovargis dienos pabaigoje tiesiog neišvengiamas. Todėl verta anksti eiti miegoti, kad spėtų atgauti jėgas.

nuotrauka
nuotrauka

Skorpionas

Ši diena gera pradžiai. Tačiau viskas turėtų būti daroma palaipsniui. Priešingu atveju galite gauti tikrą pasibjaurėjimą nauju verslu. Poilsio tikėtis net neverta. Diena bus tiesiog persotinta įvykių. Ženklo atstovai turi būti pasiruošę žaibiškai priimti sprendimus. Skorpionams tokia energinga veikla taip patiks, kad jie visai nesijaus pavargę.

Šauliai turi sutelkti dėmesį į darbą. Juk nuo to, kaip šią dieną dirbs, priklausys ir kito mėnesio finansinė padėtis. Todėl teks sunkiai dirbti, kad vėliau netaupytumėte. Kai kuriose situacijose Šauliui tiesiog prireiks paramos. Turite peržengti savo principus ir paprašyti pagalbos. Jie tiesiog negali to padaryti vieni.

TAIP PAT SKAITYKITE: Jėgos išbandymai: moteriški zodiako ženklai ištveria visus likimo smūgius

Ar Ožiaragis, Vandenis ir Žuvys gegužės 13 d

Dalyvavimas džiugiuose įvykiuose Ožiaragiams nebus teisingas sprendimas. Juk linksmintis jie nebus taip nusiteikę. Be to, dėl šios būklės nukentės ir aplinkiniai. Tačiau tai netrukdys jums dirbti. Juk Ožiaragių galva tiesiog pasipildys naujomis ir įdomiomis idėjomis. Todėl jie turėtų pradėti viską įgyvendinti.

nuotrauka
nuotrauka

Ženklo atstovai turėtų tinkamai valdyti savo energiją, kad jos užtektų visai dienai. Todėl reikia apsisaugoti nuo kivirčų ir skandalų. Visa tai labai vargina. Asmeniniame gyvenime ateis baltas ruoželis. Iš antrosios pusės Vandenio lauks maloni staigmena. Tačiau jie taip pat turi įtikti savo partneriui. Vienišas ženklas vertas kalbėti apie jų jausmus.

Žuvys neturėtų patraukti valdžios akių. Priešingu atveju jie gali patekti į bėdą arba susidurti su sudėtingomis užduotimis. Taigi išsiskirti nereikia. Visa energija turėtų būti perkelta į asmeninį gyvenimą. Taip pat verta rūpintis savo sveikata. Įspūdingos akimirkos Žuvims tiesiog draudžiamos.

562
167 Pasidalino
avatar
Vingra Radzevičienė
Vasilisa Volodina išties senbuvė astrologijos srityje, jos patarimai išlieka aktualūs daugeliui.
Naujausias
app-banner
Website logo
Sveikauk
  • Be reklamų
  • Pritaikyta tau
  • Visiškai nemokama
sveikauk ios aplikacijasveikauk android aplikacija